Repositori Institucional Crue-Red de Bibliotecas REBIUN

Et donam la benvinguda al Repositori institucional de la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN), la finalitat del qual és constituir-se en un arxiu o depòsit digital per preservar i difondre la documentació fruit de l’activitat institucional de la xarxa REBIUN generada per les diferents Línies i Grups de treball.

Col·leccions

Estudis i informes

Documents de caràcter descriptiu sobre les actuacions i situació de les Biblioteques Universitàries i científiques espanyoles en relació a diferents temes.

Directrius i recomanacions

Documents de caràcter orientatiu, que pretenen servir d’ajuda, pauta o guia per a les Biblioteques Universitàries i científiques espanyoles en relació a diferents línies d’actuació.

Manuals i guies

Documents de carácter explicatiu sobre diferents temes que puguin usar-se com a font de consulta en l’acompliment de les Biblioteques Universitàries i científiques espanyoles.

Planificació, organització i estadístiques

Documents de planificació interna operativa i estratègica, informes de resultats de l'activitat de la Xarxa (o Red) i dades i indicadors del conjunt de biblioteques membre.

Esdeveniments

Documents presentats en el si les diferents jornades, workshops, assemblees o algun altre tipus d’esdeveniments organizats per REBIUN.

Biblioteca

Documents d’interès produïts per les biblioteques membres de la Red.

Infografies, Material gràfic

Documents informatius de caràcter gràfic amb continguts diferents: Recomanacions, Guies, Conclusions d'Assemblees, Dades...

Vídeos, material audiovisual

Aquesta col·lecció inclou els materials audiovisuals elaborats pels grups de treball de REBIUN i els enregistraments dels actes que organitza (tallers, sessions dels workshops, jornades i d'altres.)

 

Difusió

Els continguts del Repositori REBIUN es difonen a través dels principals recol·lectors:

Comunitats a DSpace

Seleccioneu una comunitat per visualitzar-ne les col·leccions.

Añadido Recientemente